Golden Hands

Masseuses gezocht

Golden Hands is op zoek naar 2 masseuses die parttime of fulltime willen werken te Bornem (in loondienst of op zelfstandige basis)
_______________________
Dit in een modern maar authentiek pand waarbij de 2de verdieping is omgetoverd tot massagepraktijk. Voorzien van 2 massageruimtes met een gezamenlijke badkamer. Gelegen aan een ruime parking, vlak in het centrum met winkelstraat, grootwarenhuis, broodjeszaak, enz..
Vanwege het gelijkvloers als bureau wordt gebruikt voor evenementen kunnen de massages discreet boven in alle rust plaatsvinden.
Op de eerste verdieping is er een aangename living met keuken voor ontspanning. In de keuken worden steeds drankjes en snacks voorzien.

Wij voorzien uiteraard alle materialen om de massages naar wens uit te voeren zoals: massageolie, essentiële oliën, handdoeken, lakens, verzorgingsproducten, kaarsen, enz..
Wij adverteren dagelijks voor elke masseuse en zorgen voor een essentiële communicatie met de klant. Als masseuse hoef je dus niet wakker te liggen om je klantenbestand te behouden of te laten groeien.
Jouw focus ligt enkel op de massagebehandelingen en de kamer nadien terug netjes achterlaten. Je hoeft geen was te doen of gezamenlijke plaatsen te poetsen zoals living en keuken, daar wordt voor gezorgd.

ZEER GOEDE VERDIENSTEN
De voorkeur gaat daarom naar ervaren masseuses, die bekend zijn met de traditionele massagetechnieken, professioneel handelen en uiteraard de nodige portie klasse en uitstraling hebben voor een ideale verdienste bij Golden Hands.
Indien gewenst kunnen we een cursus Oosterse massages aanbieden, zo kan je als onervaren masseuse ook aan de slag bij ons. Of als ervaren masseuse iets nieuws bijleren.

Opstarten vanaf 16/01/2023
Zie volledige vacature op de website - onderaan de pagina
Contact
 Alleen Privé ontvangst
 Antwerpen: 2880 BORNEM
  0472971927 0472971927